Tällä viikolla koirakuvat-viikkohaasteena on KIPEÄ.

Hilda on kerennyt olla kipeänä aika montakin kertaa. Tässä on juuri leikattu nisäkasvaimia. Vielä on "verkkopuku" paikoillaan ja vauvojen pöksyt jalassa. Mutta ruoka maittaa aina vaikka onkin vähän pipi. =)

 1136814.jpg

Tällä hetkelläkin Hildalla on pipi. Rapsuttaa ja pureksii itseään jatkuvasti. Saa nopeasti ihonsa rikki. Ei auta enää mikään. On kyllä aina ollut kova rapsuttamaan, mutta tämä on jo jotain muuta. Ennemmin on syönyt kortisonia, mutta se piti lopettaa, koska yleiskunto heikkeni niin paljon. Sitten sai lääkityksen atooppiselle iholle. Ei auttanut. Söi hetken aikaa ataraxia, ei vaikutusta. Sitten annettiin loishäätö ja huomenna pitäis mennä ottamaan toinen piikki. Ruokakin on vaihdettu. Nyt on sen verran helpompi olla, että ei tartte öitä sen kanssa valvoa, koska on saanut parina päivänä kortisonia, että vähän edes rauhoittais. Jos jollakin on antaa vinkkejä niin otetaan kiitollisena vastaan!

1136803.jpg

Hilda on mennyt peiton alle mussuttamaan tassuja, ettei vain kukaan huomaisisi. Vähän tossa kuvassa näkyykin vauvojen vaaleanpunaiset sukat, jotka on takajaloissa välillä, ettei saa raavittua ihoa rikki.