Ja siinä samassa munkin. Eli oon ollu nyt pari päivää poissa töistä, koska Hilda on kipeenä ja sitä ei voi jättää yksistäänkään kotia koko päiväksi.

Lauantai yönä me jouduttiin sen kanssa lähtee päivystävälle eläinlääkärille, koska hengitti kovin tiheetä, sydän pamppaili tuhatta ja koko koira veti ihan veltoksi.

Eläinlekuri sitten totes, että sillä on todennäköisesti nestettä keuhkoissa ja sydän käy vajaatoiminnalla. Antoi kortisoni-,nesteenpoisto- ja penisiliini-piikin. Melkein koko lauantain ja sunnuntain vastainen yö menikin sitten huolestuneena sitä seuratessa.

Eilen käytiin Hildan omalla eläinlääkärillä Länsirannikon eläinklinikalla. ( Suosittelen! Aivan ihanaa palvelua! )  Ja röntgen-kuvissa se sitten näkyi, että oikea diagnoosi se oli. Sydän on laajentunut, joten se aiheutti nesteen tulon keuhkoihin. Nyt sitten syö nesteenpoisto- ja sydän-lääkkeitä.

Hengitys meinaa vieläkin olla tiheetä, mutta aikansahan se kestää ennenkuin lääkitys alkaa auttamaan. Nyt pitää vaan toivoa, että Hildan vointi paranee, niin pääsee sekin nauttimaan aurinkoisista päivistä pihalla.

1553485.jpg